איך לבחור חברה לבניית אתרים

איך לבחור חברה לבניית אתרים
תוכן עניינים

איך לבחור חברה לבניית אתרים בצורה נכונה ויעילה? אני יודע שיש לא מעט חברות לבניית אתרים. ובטוח שחיפשתם בגוגל ונתקלתם בהמון בוני אתרים שמציעים את השירותים שלהם בצורה מרשימה. איך נדע לבחור חברה טובה ויעילה?

איך לבחור חברה בצורה יעילה?

אתר אישי של החברה

הדבר הראשון שאני הייתי שם דגש עליו זה קודם כל אתר האינטרנט של אותה חברה. האם הוא משדר אמינות. מקצועיות. והאם האתר עצמו מספק חווית משתמש טובה. כמו מהירות וסדר ברור בכל מקום באתר.

המלצות של לקוחות

חפשו באתר של החברה האם קיים איפה שהוא המלצות של לקוחות שכבר בנו אתרים עם אותה החברה. מה הם אומרים ומה הם כותבים. ואני ממליץ גם לחפש את הפרופיל Google my business של אותה חברה. כי שם הביקורות כנראה יותר אוטנטיות ומקוריות של בעלי עסקים. שם תוכלו למצוא גם ביקורות פחות טובות במידה וישנם כאלה.

בדיקת אתרים של לקוחות החברה

כנסו לתיק עבודות ובחנו את העבודות. ממש להיכנס לכמה אתרים ולבדוק אותם. איך בודקים? רואים אם האתרים נעימים ומעוצבים כראוי. אם הם מהירים ומתאימים לנייד. ואם אתם הייתם רוצים אתר כזה לעסק שלכם.

שיחה עם נציגי החברה

תעשו שיחה ותשאלו את השאלות שלכם. בין השאלות שתרצו לשאול כדי לדעת יותר וגם לקבל ידע על מנת לבדוק אם אתם רוצים לסגור תוכלו לשאול בין היתר:

  1. באיזה פלטפורמה אתם בונים אתרים
  2. האם האתרים שלכם זה אתרי וורדפרס או משהו אחר
  3. יש תשתית טובה לקידום אורגני בגוגל?
  4. האם עלות בניית האתר היא חד פעמית או שזה חתונה קטולית בלי תחנות יציאה
  5. איך אני מעלה תוכן בהמשך
  6. האם אתם מציעים תחזוקה חודשית
  7. אני יכול/ה לבחור איזה חברת אחסון שאני רוצה?
  8. מה מחיר של אחסון ותחזוקה אצלכם. (ותתפלאו שיש חברות שיקחו כ1000 ש"ח. שלא תמיד אתם חיביים לשלם סכום כזה)

בחירת חברה לבניית אתרים עם הלב

ברגע שאתם מנהלים שיחה עם נציג החברה אתם יכולים גם לשאול אם זה בונה אתרים פרילנסר או חברה לבניית אתרים עם עשרות עובדים. ומול מי אתם סוגרים ומתנהלים בהמשך הדרך.

לאחר שתבדקו את הפרטים שחשובים לכם תקבלו המון מידע. ועם המידע הזה לכו עם הרגש. ואם הייתה לכם הרגשה טובה בשיחה וכיון חיובי ולאחר שבדקתם כאמור תיק עבודות והמלצות. אתם יכולים כבר להיות יותר רגועים.

איך לבחור חברה לבניית אתרים – סקר שוק

גם לאחר ששמעתם וראיתם את כל המידע הרלוונטי. תעשו סקר שוק! זה לא שאתם חייבים לבנות אתר היום. קחו שבוע ותעשו עוד בדיקות עם עוד בוני אתרים וחברות שונות. בטוח לי שתקבלו עוד הצעות מחיר וגם כנראה תגיעו לבונה אתרים או החברה שאיתם תרצו לסגור עסקה.

כמו בכל מקרה בחיים שאתם מוצאים כסף. וזה לא מעט כסף. מאוד כדאי לבדוק כמו שצריך ולעשות סקר שוק ורק לאחר מכן לסגור בתבונה וברוגע את האתר שיהיה לכם למשך השנים הבאות.

זמינות החברה

תבדקו כמה הם זמינים. ועד כמה יש שירות טוב ומהיר דרך ערוצי ההתקשרות. כי לא מעט נתקל בנותני שירות שנצטרך לרדוף אחריהם לא מעט. וזה מייאש ומתסכל. לכן זמינות זה מאוד חשוב בעת בחירת חברת בניית אתרים.

מול מי נעמוד בהמשך?

בחברות גדולות בדרך כלל נסגור עם איש מכירות. שתפקידו הוא רק לסלוק אתכם אבל בהמשך הדרך אתם תהיו בקשר עם מישהו אחר לגמרי שבפועל בונה לכם את האתר אבל לא סגרתם מולו.

לכן סופר חשוב לדעת מי יתנהל מולנו בהמשך הדרך שנרצה שינויים או סבב תיקונים. ובאופן כללי אם זה בן אדם שיהיה לנו נעים לעבוד לצידו.

לבחור חברה לבניית אתרים עם חוזה

לרוב בוני אתרים מתחילים לא עושים שום חוזה. מהסיבה שאין להם מספיק ניסיון והם רוצים מהר לסגור אתר בכמה שפחות כסף. ואפילו חוזה התקשרות עדיין אין להם. וכן אני בעד כמובן שבוני אתרים מתחילים יעבדו ויעשו כסף. אבל אתם צריכים לחשוב על הכסף שלכם!

כשאתם סוגרים ובוחרים חברה לבניית אתרים בקשו את החוזה כתוב. לא בשיחת טלפון וגם לא בהתכתבות וואטצאפ. כשמתחילות חלילה להיות בעיות תרצו לחזור לחוזה ולראות מה התחייבו לכם וגם מה לא.

שימו לב גם בחוזה אם יש סעיפים על:

  1. כמה סבבי תיקונים תקבלו
  2. האם זה כולל מיתוג ולוגו
  3. מי אחראי על הנגישות
  4. האם תקבלו את האתר אליכם בסיום
  5. מי אחראי על התוכן
  6. מה קורה אם אין לי תוכן ותמונות
  7. האם יהיה קיים בלוג או לא. במידה ותרצו
  8. פירוט עמודים מדויק לפי הצורך שלכם
  9. תשלומים – כמה תשלומים עליכם לשלם וכיצד

איך לבחור חברה לבניית אתרים סיכום

בסוף כל הבדיקות שעשיתם ואני מאוד מקווה שתעשו אותם. אני מניח שיהיה לכם את הידע להבין עם מי לסגור ועם מי פחות כדאי להמשיך תהליך. בגלל שנתקלתי בלא מעט לקוחות שהיה להם עוגמת נפש. גם לא קיבלו אתר נורמלי וגם הכסף לא חזר אליהם. אני ממליץ לעשות את כל מה שהזכרתי במאמר ורק אז לבחור חברה לבניית אתרים בתבונה.

מאחל לכם הצלחה מרובה בהמשך התהליך!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אוליי יעניין אותך גם המאמרים הבאים:

מה זה וורדפרס?

מה זה וורדפרס?

מה זה וורדפרס? היום כשאר יש לא מעט פלטפורמות לבניית אתרים. כשאחת מהם זה וורדפס. מהי וורדפרס ולמה מדברים עליה כל כך הרבה בכל מקום?

בניית אתרים לעסקים קטנים

בניית אתרים לעסקים קטנים

בניית אתרים לעסקים קטנים – כיום ישנם לא מעט עסקים קטנים ופטורים שצריכים אתר אינטרנט טוב על מנת להשיג לקוחות חדשים ולהביא תנועה והכנסה לעסק.

ההבדל בין וורדפרס com ל-org

ההבדל בין וורדפרס com ל-org

ההבדל בין וורדפרס com ל-org – אם אתם מתחילים את המסע שלכם בעולם בניית האתרים, סביר להניח שנתקלתם בשני מושגים שנשמעים כמעט זהים, אבל הם

חברה לבניית אתרים

חברה לבניית אתרים

מחפשים חברה לבניית אתרים? מאמין שכן, כי אתם כאן קוראים את המאמר שלי שבו אני הולך להגיד לכם מי אנחנו. ומה ההבדל בין חברת בניית

מה זה דומיין ומאיפה רוכשים

מה זה דומיין ומאיפה רוכשים?

מה זה דומיין ומאיפה תרכשו אחד כזה לאתר שלכם. במאמר הזה נביא את הספקים הטובים והמומלצים לקניית דומיין. מה זה דומיין? דומיין זה כתובת האתר

שיפור מהירות אתרים

שיפור מהירות אתרים

שיפור מהירות אתרים אפשרית בשני דרכים, או שאתם בוחרים לשפר את מהירות האתר בצורה עצמאית או פונים למישהו שזאת המומחיות שלו. ההבדל בגדול הוא בעלות

קידום אתרים בזול

קידום אתרים בזול

קידום אתרים בזול היא אופציה למי שאין תקציב גבוה לשיווק ופרסום האתר. אם אתם מתכננים לקדם אתר בזול ולא להוציא ים כסף על שיווק אז

קידום אתרי וורדפרס

קידום אתרי וורדפרס

קידום אתרי וורדפרס זה חלק בלתי נפרד מבניית אתרים, כשאר אנחנו בונים אתר ולא מקדמים אותו בגוגל לא יבואו לקוחות וגולשים לאתר לבד. אנחנו צריכים